COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies egentlig?
3. Sådan kan du slette og blokere for cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

ENERGY PROACTIVE REVOLUTION APS
CVR-NR: 37370878
Østerbrogade 125, 5. sal
2100 Kbh. Ø
Telefon: (+45) 42 23 30 53& (+45) 28 69 21 84
Email: info@uafhængigøkonomi.dk

2. Hvad er cookies egentlig?

En cookie er en lille kode, som gemmes i din browser. Cookies kan helt enkelt gemme oplysninger om din adfærd på nettet. Der bliver dog ikke gemt nogen form for personlige oplysninger. En cookie er blot en passiv fil, som ikke spreder virus eller andet skadende på din computer.

3. Sådan kan du slette og blokere for cookies

Du kan sagtens slette eller blokere for cookies på din browser. Guiden til at slette cookies, kan du finde her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Grunden til at vi bruger cookies er, at vi ønsker at give dig den bedste brugeroplevelse på vores hjemmeside. Via cookies indsamler vi løbende statisk på vores hjemmeside over hvem og hvor mange, der har besøgt vores hjemmeside.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

På uafhængigrådgivning.dk anvender vi standard cookies fra Google Analytics. Disse cookies bruger vi udelukkende for at måle trafikken på hjemmesiden. Vil du hellere være fri for cookies fra Google Analytics, så kan du finde en guide til det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du har give os disse oplysninger, og når vi indsamler personoplysninger, vil du altid blive oplyst om dette. Vi bruger dine personoplysninger til at skabe en bedre oplevelse for dig her på hjemmesiden. Oplysningerne inkluderer blandt andet analyser eller undersøgelser, der bruges til det formål, at forbedre vores indhold og samtidig målrette det til dine interesser.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger

Vil du gerne have de personoplysninger vi har registreret på dig, kan du sagtens få dem tilsendt. Du kan sende en mail på info@uafhængigrådgivning.dk eller ringe os op på (+45) 42 23 30 53 & (+45) 28 69 21 84. Måtte du sidde med andre spørgsmål til cookies, er du også velkommen til at kontakte os. I henhold til persondataloven, kan du til en hver tid gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger.