Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/xn--uafhngigrdgivning-hrbn.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Erhvervsrådgiver → find den erhvervsrådgiver, der passer bedst til dit erhverv

Erhvervsrådgiver

Hvad er en erhvervsrådgiver?

En erhvervsrådgiver er en rådgiver, der rådgiver erhvervskunder. Et erhverv er det man rent professionelt beskæftiger sig med for at tjene til sine leveomkostninger. Et synonym til erhverv kunne være branche. En erhvervskunde er med andre ord en virksomhed inden for disse erhverv eller branche, som har et såkaldt CVR nummer. Et CVR nummer er en virksomheds identifikationsnummer og kan faktisk sammenlignes med, at vi danske statsborgere har et CPR nummer, der identificerer os.

En erhvervskunde er med andre ord en virksomhed, der såvel som os mennesker har en økonomi og derfor er kunde i en bank. En erhvervsrådgiver kan derfor også sammenlignes med det vi normalt kender som en bankrådgiver. En erhvervsrådgiver er en rådgiver, der kan rådgive en virksomheds økonomi og i den forbindelse hjælpe virksomheden med at optimere økonomien bedst muligt.

Billede af erhvervstådgiver

Flere typer af erhvervsrådgivning

Der findes flere typer eller måder hvorpå en virksomhed inden for et erhverv kan få rådgivning. Den typiske erhvervsrådgiver er bankens rådgivere. I de mange forskellige banker i Danmark er der som hovedregel altid tilknyttet en såkaldt erhvervsafdeling, hvorunder der sidder erhvervsrådgivere.

Bankens erhvervsrådgivere er som udgangspunkt rådgivere inden for alle erhverv, hvilket er vigtigt at have i baghovedet, når du skal søge rådgivning. Det betyder, at du ikke kan være sikker på at de er 100 procent skarpe lige præcis inden for dit erhverv, men at de har en mere overordnet viden og overblik over økonomi. Dette er selvfølgelig en fordel, hvis du ønsker økonomisk overblik og en mere overordnet rådgivning i forhold virksomhedens økonomi.

Hvis du derimod søger rådgivning inden for et specielt område, indenfor dit erhverv så kan det være en fordel at finde en erhvervsrådgiver lige netop inden for dit erhverv. Hvis du søger på internettet efter erhvervsrådgiver, så er der mange at vælge imellem og på de fleste hjemmesider kan du læse hver enkelt erhvervsrådgivers fokusområde eller spidskompetence. Ved at vælge en rådgiver inden for dit erhverv, er du sikker på at få en faglig rådgivning.

Billede af erhvervsrådgiver

Uvildig erhvervsrådgivning

Hvis du har en virksomhed indenfor et erhverv og ønsker rådgivning, så kan du med fordel også få rådgivning af en uvildig erhvervsrådgiver. Uvildig betyder at rådgiveren er uafhængig af nogen eller noget.

Ser vi på en erhvervsrådgiver i banken, er erhvervsrådgiveren afhængig af banken i form af, at skulle tjene penge til banken. Måden banken tjener penge på er desværre ofte på deres kunder. På baggrund af dette kan det være en fordel at søge rådgivning hos en uvildig erhvervsrådgiver. En uvildig erhvervsrådgiver bliver betalt for at være 100 procent på din side og dermed sikre at du har den bedste og billigste løsning uafhængigt af at rådgiverens forretning skal køre videre.
Det kan derfor i langt de fleste tilfælde være en god investering at betale for en uvildigrådgiver, da det kan ende ud i at din virksomhed tjener flere penge.

Du kan også benytte en uvildig rådgiver til din private økonomi. Du kan læse nærmere om uvildig rådgivning her. 

Du kan på pengeraadgivning.dk læse om andre, der har benyttet en uvildig rådgiver og dermed læse, hvordan andre kunder har gjort brug af en uvildig rådgiver.