Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/xn--uafhngigrdgivning-hrbn.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Investeringsrådgivning uafhængig. Få rådgivning i investering af en uafhængig rådgiver og TJEN PENGE.

Investeringsrådgivning uafhængig

Hvad er en investeringsrådgiver?

En investeringsrådgiver er en rådgiver, der rådgiver dig i investering. Det er derfor først og fremmest vigtigt at få klargjort, hvad en investering er. En investering er som udgangspunkt, når man bruger penge med den intention om at få flere penge ud i den sidste ende. Du kan lave en investering på mange forskellige områder herunder kan aktier, obligationer, bolig, bil eller pension nævnes. Du kan læse nærmere om de forskellige investeringstyper her.

Hvis du har et større eller mindre sum beløb stående på din konto, som du på nuværende tidspunkt ikke skal bruge, så kan du med fordel forsøge at tjene på dine penge. Dette kan du gøre ved at lave en investering. Ved visse investeringer kan der følge nogle risici med og det er derfor vigtigt, at du er informeret om dette, samt at du forud for din investering har forventningsafstemt, hvad formålet med din investering bør være.

For at vende tilbage til spøgsmålet om, hvad en investeringsrådgiver er, så kan der ud fra overstående siges, at det er en rådgiver, der overordnet rådgiver dig i alt, hvad der vedrører investering. Mere konkret så skal en investeringsrådgiver kunne give dig en seriøs rådgivning i de flere forskellige investeringstyper, informere dig om risikoerne ved disse samt rådgive dig i, hvad du bør investere i for at dine forventninger til din kommende investering lever op til virkeligheden.

billede af investeringsrådgivning

Hvad er investeringsrådgivning uafhængig?

Som nævnt tidligere så er en investeringsrådgiver en rådgiver, der skal kunne rådgive i alt der vedrører investering. En investeringsrådgiver har derfor en viden om markedet samt virksomhederne sådan, at du kan blive rådgivet i at investere dine penge bedst muligt.

Der er forskellige ”typer” af investeringsrådgivere. Som den første type kan bankens investeringsrådgivere nævnes. Banken er en forretning, der ønsker at tjene penge samt lave profit. Dette er vigtigt at have i baghovedet for dig som kunde, især når det omhandler investering. Investeringskunder og pensionskunder er nemlig nogle af de kunder, som banken tjener flest penge på. Dette skyldes, at banken ikke risikerer, at tabe penge på de kunder som f.eks. ved et udlån. Bankerne er på den måde sikre på at tjene penge på dig, uanset om du tjener eller taber på din investering. Bankrådgiverne kan ofte tage for høje omkostninger eller skjule mange omkostninger, når du skal lave en investering. Grundet overstående er det en fordel at få uafhængig investeringsrådgivning.

En uafhængig investeringsrådgiver er uafhængig af banken og skal derfor ikke tjene penge på dig eller til banken. En uafhængig investeringsrådgiver er 100% på din side og har som den fornemmeste opgave at sikre, at du foretager den bedste investering og tjener penge deraf. Du kan finde uafhængige investeringsrådgivere rundt på internettet. Det er vigtigt, at du vælger en uafhængig investeringsrådgiver, der har tilladelse fra Finanstilsynet. Du kan se listen over uafhængige rådgivere, der har tilladelse på finanstilsynets hjemmeside.
Du kan følge dig tryg og sikker ved at få rådgivning af en uafhængig rådgiver. Du kan læse om uafhængig/uvildig rådgivning her.  

billede af investeringsrådgivning uafhængig